keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Vapautta aikatauluista ja kiireestä




Oon huomannut nyt tässä loman aikana sen ,että kuinka kiireistä mun arki oikeesti on...Tuntui jopa aluksi oudolta olla lomalla kun sai vaan viitata kintaalla kaikkia aikataulutuksia ja kiirehtimisiä paikasta toiseen. Arjessa viikot tuntuvat menevän tosi nopeesti ja sitä ajan kulumista ei edes huomaa. Lomalla on päässyt jotenkin eroon koko ajan mielessä olevasta kiireestä. Yritän keksiä arkeenikin edes pieniä rentoutumis/hengähdys hetkiä vaikka koulu onkin mulle tosi tärkee juttu!♥ Ainainen stressikin kuormittaa elimistöä ja pitäisi pyrkiä vähentämään asioiden stressausta. Itse stressaan  esim. kokeita,uusia tilanteita,urheilu suorituksia ja joitakin uusia asioita.

Tällä viikolla on tullut nosteltua painoja ahkeraan ,johtuen "einiin loistavasta" ulkoilukelistä olen pidättäytynyt hiukan lenkeistä. Motivaatio valahtaa ,kun ulkona tihkuttaa vettä ja lenkkarit kastuu jo ensimmäisillä askelmilla:D Toivon todella ,että aurinkokin näyttäytisi täällä päin edes hiihtoloman kunniaksi. Jotenkin tuo aurinko saa minut aina huippu hyvälle tuulelle ja ei voi olla hymyilemättä!
Istun keittiön pöydän äärellä ja vierelläni on jos jonkin moisia treenin jälkeisiä proteiini pommeja. Tietääks kukaan sitä tunnetta ,kun tulee salilta ja tekis mieli syödä kaikki mitä jääkaapista löytyy :D Oon onnellinen kun sain itteni hyvin väsytettyä salilla muutama tunti sitten. Mitä parhaimpia tapoja siihen, että ei saa unta illalla on väsyttää itsensä jollakin treenillä niin loppuun ,että pakostakin väsyttää ja ei meinaa silmät pysyä auki!:) Hyvät yö unet takaavat myös tuloksia ja helpottavat seuraavana päivänä heräämistä ja ylös nousemista. Huomenna suuntaan Vaasaan shoppailemaan ja saas nähdä selviytyykö tämä "maalainen" juna vaihdoista ilman ongelmia xd








Hauskaa ja rentouttavaa loman jatkoa kaikille!:)









♥:Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti