perjantai 29. toukokuuta 2015

Unelmien kertomaa




Unelma, pieni tai suuri mutta juuri sinun näköisesi. Unelma on kuin sormenjälki yhtä persoonallinen ja ainutlaatuinen ja jokaisen oma. Rakastan unelmointia ja tulevaisuuden miettimistä siltä kannalta millaisen tulevaisuuden haluaisin elää. Vaikka tulevaisuutta ei voi etukäteen tietää tai ennustaa voi siihen silti itse vaikuttaa. Millä tavalla elän, miten kulutan päiväni, miten kerron mielipiteeni tai mitä ja miten valitsen. Pieni päätös nyt voi olla suuri tulevaisuudessa tai siitä voi olla suuri hyöty. Oman mielipiteen ilmaus monella eri tavalla antaa tosille enemmän infoa sinusta, kuin hiljainen yksin eläminen. Erilaisuuden nimissä sekin voi olla jollekkin täydellinen elämisen muoto. Yksittäinen ja hajanainen unelma voi puhjeta kukkaan jos siihen jaksaa itse panostaa. Unelmiaan ei kukaan saavuta vain olemalla tekemättä mitään niiden eteen. Voisin kuvitella, että matka jonka tekee unelmansa eteen on yksi hienoimmista matkoista joita voi kokea. Palkintona on määränpää jonka saavutat uskomalla siihen. Rajoituksia ei unelmille ole koska sinä päätät miten moneen asiaan elämässäsi keskityt.

Unelmani ovat todella suuria, mutta jaksan uskoa niihin ja tideän joskus saavuttavani ne. Unelmoin välillä pitkälle tulevaisuuteen kuten siten, että tahdon vierelleni ihmisen, jonka kanssa viihdyn nyt ja aina ja tämän ihmisen haluan tulevaisuudessa kanssani treenaamaan, ruokakauppaan, ulkomaille, lomille ja kaikkialle minne päätänkin suunnata elämässäni. Tärkeintä on, että sillä ihmisellä on myös unelmia ja myös mahdollisesti meillä on yhteisiä unelmia jotka toteutamme tulevaisuudessa♥ Joku haaveilee lottovoitosta, mutta saako rahalla onnea? Jokainen määrittelee itse onnensa. Toiselle onnellisuus vaatii enemmän ja jotkut ovat luonteeltaan iloisia joka päivä (paitsi, että kukaan ei voi olla onnellinen aina, koska elämässä on myös vastoinkäymisiä) Kuulumisistani sen verran, että olen jo ollut  lomafiiliksillä koko tämän viikon tet-viikon takia. Niin hassulta kuin se kuulostaakin tänään oli viimeinen päivä peruskoulussa. Päivien vähentyessä ajatukseni alkavat koko ajan vain enemmän siirtyä lukio aikaa kohti. Mietin niitä jotka nyt saavat lakin ja pääsevät ylioppilaiksi. He ovat kulkeneet toiset 3 vuotta ja kypsyneet lisää. Minulla on sellainen tunne, että taas 3 vuoden kuluttua ajattelen kaikesta taas ihan erilailla ja onhan se aika luonnollinen ajatus. Saatan muuttua, ajatella asioista eritavalla tai pysyä ennallani. Aika näyttää mitä seuraavat 3 vuotta tuovat tullessaan elämääni. Sen tiedän, että aion tuona aikana olla avoin kaikille haasteille ja ylittää itseni jossain ja tietysti lähestyä unelmiani! Juuri nyt suuntanani on kesäloma, ainoastaan peruskoulun päättötodistusta vailla. 




Oikein paljon onnea kaikille ammattiin valmistuneille ja lakin saaneille olette tehneet hienon työn sen eteen ja saavuttaneet jotain spesiaalia. Rauhallista ja unelmien täyteistä juhla viikonloppua kaikille!














♥:Jenni








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti