sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Viikonlopun jälkeisiä mietteitä



Moikka! Pöydälläni palaa kaksi kynttilää, jotka valaisevat melkein koko huoneeni. Kirjoitan kynttilöiden tunnelmallisessa valossa kasvonaamio naamallani. Päässäni ei pyöri tuhansia ajatuksia, en haukottele, eikä minua sureta, että huomenna on maanantai. Tästä tietää, että on viettänyt hyvän viikonlopun. Hyvä viikonloppu on sitä, että osaa päästää irti arjesta ja koostaa sen itselleen tärkeistä asioista, kuten unesta, hyvästä ruuasta, ulkoilusta ja vain siitä, että ei tee välttämättä yhtään mitään. Pikkuhiljaa olen oivaltanut viikonlopun tarkoituksen paremmin. Aina täytyisi muistaa, että jos jokin asia ei suju niin silloin on hyvä hetki vain pysähtyä ja antaa sen olla. Viikonloppu ei ainoastaan lopeta viikkoa,vaan sen merkitys tulee esille seuraavan viikon jaksamisessa. Jos on levännyt hyvin ei edes maanantai saa sinua masentumaan. Miksei maanantaikin voisi olla hyvä päivä muiden joukossa?


Ensi viikolla alkaa koeviikko. Sen jälkeen lukiota onkin enää jäljellä vain kaksi jaksoa. Herranjestas se tuntuu vähältä. Seuraavaksi on lukuloma ja kevään kirjotukset. Pysähdyin hetkeksi miettimään tätä ja tulevaisuuden suunnitelmiani. Olen jo miettinyt itselleni mahdolliset jatko-opiskelu paikat, mutta kaikkien niiden edessä on vielä monta ovea avattavaksi. Näistä lukio on avannut yhden. En halua silti miettiä tulevaisuuttani vielä liian pitkälle, koska aina on hyvä elää päivä kerrallaan ja muistaa, että jokaiselle päivälle riittää sen omat murheet.


Tällä hetkellä olen erittäin iloinen siitä, että olen päässyt tekemään kevyitä treenejä salilla. Olo ja oma jaksaminen on ollut heti parempaa ja niska-ja hartiaseudun kivut, sekä jumit, joita koulu aiheuttaa ovat vähentyneet. Treeneillä on myös vaikutus uneen. Huomaan kyllä, että nyt kun olen päässyt treenaamaan olen nukkunut helposti enemmän ja laadullisesti parempia unia kuin hetki sitten. Olen jo useampana aamuna mennyt treenaamaan aamu 8 aikaan ja voin kertoa, että se on paras tapa käynnistää päivä ja ei muuten väsytä enää sen jälkeen.



Viikonlopun jälkeisten mietteiden lisäksi haluan jakaa muutaman kuvan, jossa nyt näkyy tämä uusi hankintani, Everstin untuvatalvitakki.













Erittäin mukavaa seuraavaa alkavaa viikkoa kaikille! Ja kertokaa toki mitä te tykkäätte tehdä viikonloppuisin ja mitä viikonloppu teille merkitsee?









































♥:Jenni

2 kommenttia:

  1. Superhyvää pohdintaa viikonlopuista! En oo ees tajunnut ajatella sitä tolta kantilta, mutta tottahan se vaikuttaa hulluna seuraavaankin viikkoon, miten edellisen viikon lopetta. Ja hei tsemppiä alkavaan lukulomaan <3

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista