keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Syksyisiä kuulumisia





Moikka! Katselen kynttilöitä ja juon kahvia istuen omalla sängylläni. Palasin juuri reissusta. Parasta ovat erilaiset reissut lomilla, mutta aina on kiva palata kotiin. Varsinkin se kun saa taas nukkua omassa sängyssä tuntuu mahtavalta.


Palailin tuossa seitsemän aikaan siis Tampereen reissulta kotiin. Aiemmin kerroin kuinka tämä reissu oli tarkoitus toteuttaa yo-kirjoitusten jälkeen, mutta silloin esteeksi tuli keuhkokuume. Nyt päätimme toteuttaa tämän reissun uudemman kerran, jotta minäkin pääsisin mukaan. Matkustimme kaverieni kanssa Sunnuntaina Tampereelle Iran luokse. Hän ja hänen kämppiksensä majoittivat minua ja kaveriani sunnuntaista tähän päivään. Erityis kiitos siitä vielä teille molemmille! Maanantaina Ira ja Noora jäivät katsomaan netflixiä, kun itse suuntasin kaupoille. Etsin itselleni välikausi/toppatakkia ja löysinkin sellaisen Everstin untuvatakin Stadiumilta. Lisäksi ostelin vähän muita treenivaatteita, sekä kaikkea pientä tarpeellista. Reissun aikana tutustuin Iran aivan ihanaan kämppikseen, sekä kävin ensimmäistä kertaa yöelämässä. Hieman heikkojen yöunien ja reissaamisen vuoksi väsymys meinaa jo painaa päälle.


Pariin asiaan haluan vielä tarttua kuulumisteni lisäksi. Nämä kaksi asiaa ovat treenaaminen ja clubeilla käyminen. Olen ollut ns "liikuntakiellossa" tai joutunut ottamaan taukoa juoksemisesta ja salilla käynnistä. Tätä on ollut erittäin vaikeaa sisäistää ja ihmiselle, joka on tottunut liikkumaan lukuisia tunteja viikossa tämä on ollut  rankkaa. Liikunta on tullut minulle niin tärkeäksi osaksi elämää, että se kuuluu arkeen, jolloin kun sitä ei ole, ei ole normaalia arkeakaan. Tämä se vasta tuntuukin hassulta. Toki tämä on kasvattanut luonnetta ja toisaalta treenitauon voi nähdä hyvänäkin asiana. Olen jo pystynyt tekemään kävelylenkkejä, kevyitä kehonpainotreenejä ja vähän olen koskenut painoihin. Olen todella innoissani siitä, että kuukausi on kohta kulunut, saan röntgenkuva tuomion ja pääsen ehkä jo pian käyttämään uusia treenivaatteitani. 

Kävin tosin eilen ensimmäistä kertaa clubilla, vaikka täytin kauan sitten. Arvomaailmassani alkoholi ja juominen eivät sijoitu korkealle. Toisaalta ihmettelen aina vain enemmän sitä, miten paljon elämä pyöriikään yliopistoissa ja korkeakoulupaikoissa opiskelijabileiden ja alkoholin ympärillä. En kokenut oikein sopivani joukkoon clubilla nähdessäni vieressäni umpikännissä huojuvia nuoria. Mielestäni kuitenkin kaikilla on oikeus pitää hauskaa omalla tavallaan ja minulle se voi olla hauskaa ilman alkoholia tai sitten pieni määrä hyvässä seurassa. En tuomitse muita, mutta kannustan jokaista olemaan oma itsensä!






Oikein mukavaa syyslomaa kaikille keillä se on! :)








P.s vanhoilla kuvilla mennään, kun en ole uusia kerennyt nappaamaan!











♥:Jenni

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva teksti! Hyvää loppusyyslomaa sullekki!♡

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista