sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesälomalta terkkuja




Kesähittejä luukutetaan joka puolella, masinkoiden kuvia snäpeissä, hurjia uimaan uskaltaneita, grillattua ruokaa, lättyjä ja ötököitä joka puolella. Kesä on saapunut, mutta helteet ovat vähän myöhässä. 











kuvat edellis kesiltä kun oli lämmin 




Heijssan Sommar!♥ Ensimmäistä kertaa olen kesätöissä tänä kesänä. Haluan kyllä tosin sanoa, että ei sitä museolla olemista voi työksi sanoa, koska se rasittaa ainoastaan henkisesti. Olen todellakin oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Tykkään tehdä töitä jos kerta olen töissä. Ymmärrän, että on ihmisiä joille oleilu sopii paremmin ja se olisi heille unelmatyöpaikka. Huomaan eron kun vertaan tet jakson työ viikkoani tähän kesäduuniin. Todellakin tunsin tehneeni joka päivä jotain tärkeää ollessani tet jaksolla. En halua valittaa tämän enempiä kesäduunistani, koska saanhan haastaa siinä edes luonnettani ja näin asia kääntyykin jo positiivisemmaksi♥ Päiviäni piristävät kuitenkin ennen töitä suoritetut salitreenit, joista haluankin puhua vähäsen.



Treeniasiat:
Sinä, joka vielä mietit tai haaveilet rantakunnosta ota itseäsi niskasta kiinni, koska kesällähän on sitä aikaa tavallista enemmän. Kesä on paras aika treenata ajan, ulkoilun ja hikitreenien suhteen. Ei ole väliä oletko aamu- vai iltavirkku voit joka tapauksessa treenata itsellesi sopivampaan aikaan. Aamulla valinta on sinun jatkatko unia vai lähdetkö toteuttamaan unelmiasi. Näin minä ainakin ajattelen ja sen kautta valitsen. Itse en tiedä parempaa aamun aloitusta kuin suoraan heräämisen jälkeen  aerobista tekemään tai aamupalan jälkeen vastaavasti rankempaa lihaskuntoa tekemään. En tiedä olenko aamu- vaiko iltatreenaaja, koska molemmat pystyn toteuttamaan. Joskus vihasin aamulla treenaamista unisuuden  ja tukkoisen olon vuoksi ei siis kulkenut hyvin. Tein muutoksen niin ajatuksissani kuin tavoissani. Menin nukkumaan aikaisemmin, heräsin aikaisemmin ja vakmistauduin jo edellisenä iltana treeniin ajatuksissani. Aikaisin nousemisen idea on se, että en tykkää olla salilla tai vetämässä vetoja pihalla jos olen vielä henkisesti ja fyysisesti unessa. Ei siitä vain tule mitään. Kun herää muutaman tunnin etukäteen ennen kuin on lähdössä tekemään treeniä saa siitä paljon enemmän irti.


Kuulumiset:
Lukiopaperit saapuivat ja nyt se on selvää. Kirjojen hommaus olisi ensiviikon homma jotta olisi sitten kirjat jo vähän ennenkuin koulu starttaa. Odotan jo lukion alkamista en tiedä onko se ihan tervettä, koska nyt on loma. Moni nauraa, kun sanon pitäväni lukemisesta, opiskelusta ja pänttäämisestä. Olen oma itseni ja minulle tärkeää on kouluttautuminen kunnolla. En välitä siitä kuinka monta vuotta joudun opiskelemaan/lukemaan vaan se, että saavutan unelma-alaani (tai unelma-aloja niitä tosiaan on ainakin se 10) ☺Mitä enemään tavotteita sitä enemmän motivaatiota! Olen töissä vielä tasan kaksi viikkoa ja sen jälkeen starttaa se virallinen loma<3 Kavereitani en ole paljoa kerennyt näkemään työ aikataulujen takia. Toivon todella saavani heillekkin aikaa järjestettyä, on nimittäin niin paljon puhuttavaa jokaisen kanssa. Toivon todella, että helteet alkavat ja sade loppuu sitten kun itse pääsen lomalle ☺














♥: Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti