sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Virallisesti lomalla



   Anna musan viedä, ja nauti siitä!♥

(Kuva solarsound2014)


Moni on varmasti ollut Provinssissa tai sitten jollain muulla festarilla tässä kesäkuussa tai ehkä roadtripillä. Itse olen ollut töissä viikot tähän asti (+ joko lauantaina tai sunnuntaina) Nyt siis lomailen elokuun 9 päivään asti. Lukio alkaa 10 päivä Elokuuta ja sitä ennen täytyy hankkia kirjat valmiiksi tässä loman ohessa. Suunnitelmia kesälomalle ei ole ja hyvä niin. Tärkeintä lomassa mielestäni on, että saan levätä kunnolla jaksaakseni opiskella täysillä taas syksyllä. Kesä on parasta aikaa: tutustua uusiin ihmisiin, oleilla ulkona, viettää aikaa kavereiden kanssa, liikkua ulkona myöhään illalla/yöllä, fiilistellä festareita ja musiikkia, lukea kirjoja, nauttia auringosta, ottaa kivoja kuvia, tienata vähän rahaa ja hemmotella itseään. 

 Kesätöistäkin voi oppia, muutakin kuin työntekoa. Nimittäin sosiaalisuutta ja toisiin ihmisiin tutustumista. Suurin ja ehkä jopa tärkein asia johon haluaisin Suomessa puuttua on suomalaisten puhumattomuus. Onko se niin hirveää moikata vastaan tulevaa ventovierasta tai antaa kohtelias kehu tuntemattomalle? Oma päiväkin piristyy kummasti kun vaikka salilla sanoo tuntemattomalle "Ompas sulla kivat hiukset!" Toinen vaihtoehto on edes hymyillä tuntemattomalle. Joskus kohteliaisuus sekoitetaan flirtiksi, mutta yleensä tilanne menee huumorilla hyvin ohi jos et tosiaan tarkoittanut sitä. Itselle tulee ainakin hyvä olo kun saa kehua toista jostain tai kannustaa johonkin. Pakko mainita, että tässä vaiheessa mieleeni tuli uskonnon tunnit jotka koskivat kultaista sääntöä. Eihän siitä mihinkään pääse, että tottakai sitä nyt kohtelee toisia samalla lailla kun toivoisi muiden kohtelevan itseään. Sain työssäni myös lisää kokemusta asiakaspalveluun.




Kesällä olen jo ehtinyt kuunnella paljon musiikkia, juosta, olla mökillä, syödä jäätelöä, grillata, käydä jollain eri paikkakunnalla, matkustaa junassa, shoppailla ja tutustua uusiin ihmisiin.



Tällä hetkellä haaveilen käyväni edes yhdellä festarilla. Jää nähtäväksi menenkö solar soundiin Heinäkuussa. Haluaisin myös ottaa aurinkoa, uida järvessä, nukkua teltassa ja syödä pakastettuja viinirypäleitä helteellä. Nämä ovat ainakin pienimuotoiset "suunnitelmani" kesälomalle 2015! Jonka ensimmäinen virallinen päivä on tänään<3






Loppuun vielä super raikkaan mangosmoothien ohje:


Tarvitset

1 Mango paloiteltuna

1 Banaani paloiteltuna

2,5dl Appelsiinimehua

2-3dl Vanilja- tai maustamatonta jogurttia

Ja blenderin, tehosekoittimen tai sauvasekoittimen aineksien murkaamiseen/sekoittamiseen










Aurinkoista ja urheilun täyteistä loman 
jatkoa kaikille!♥☻









♥:Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti