torstai 18. kesäkuuta 2015

#Mökkilife




Hyttysparvi ympärillä, ulkohuussi, tulen tekeminen, paleleminen, nappopesu ja omat juomavedet mukana. Monen monta hyttysen pistoa rikkaampana sekä todella väsyneenä, mutta silti onnellisena palasin kotiin maanantai iltana.






























Hellou juhannus ja lukijat! Kuulumisiani tulin teille kertoilemaan. Näin extempore reissuna löysin itseni viettämästä Sunnuntai iltaa keskeltä metsää parhaan kaverini mökiltä. Sunnuntaina blogia päivitellessäni kuuntelin musiikkia ja sain yllättävän idean tuosta noin vain. Halusin kovasti nähdä mun beibee, joten lähetinkin siitä sitten saman tien viestiä, että miten ois chillailu mökillä. Kerrankin nämä "meidän hetken mielijohteen ideat" toteutuivat ja siinäpä sitten oltiinkin jo matkalla frendille pienen pakkailun jälkeen. 
Harvoin sitä tulee miettineeksi puhtaan veden tärkeyttä, ennenkuin sitä joutuu raahaamaan saavi kaupalla mökille johon ei tule vettä. Mökkilaiffi on yksi parhaimmista nettiriippuuvuus,kännykkäriippuvuus ja vaikka kaupunkiriippuvuus ongelmista kärsiville :D Mökiltä kun ei yleensä löydy vettä,sähköä,kaupunkia läheltä tai sisävessaa. Myös esim. tulentekotaito karttuu siinä saunaa tai takkaa sytytellessä kuin ihmeen kaupalla. Suosittelen kaikkien vaihtavan edes hetkeksi kaupunki maisemat mökkielämään jos se vain suinkin on mahdollista! En halunnut edes ottaa paljoa tavaraa mukaan mökille, koska tarkoitus oli viettää aikaa yhdessä ja puhua kuulumiset läpi. Siinä hässäkässä unohdin meikit ja hiusharjan kotiin ja huomasin pärjääväni helposti ilman niitäkin :D Vaikka tosin viikkoa kauempaa mökillä en ehkä olisi viihtynyt ilman rakasta hiusharjaani<3 Eräjormailu on loistava valinta välillä shoppailun sijaan. Oppii arvostamaan samalla asioita, jotka yleensä jäävät unholaan. Myös luonto kiittää jos valitset eräjormailun ja huolehdit roskista joita tuotat mökillä. Pienet kämmäilyt tuovat mökkiin iloista naurua ja hauskoja kokemuksia. Meidän valinta mökkiruuaksi oli yksinkertaiset ja sitäkin maukkaammat tortillat<3 Kun ei ole välineitä millä valmistaa jauhelihaa, on muovinen kertakäyttöhaarukka sillä hetkellä mitä mahtavin vaihtoehto jauhelihan ruskistamiseen. Täyttävien tortillojen lomassa vaidoimme ne kaikista tärkeimmät ja salaisimmat kuulumiset. Puhumisen aiheita todellakin riitti, koska kaverini ja minä emme olleet nähneet vielä kertaakaan loman aikana. Mökkielämästä olisin nauttinut kaverini seurassa vielä toisenkin yön/päivän elleivät kesätyöt olisivat patistaneet minua palaamaan kotiin maanantai iltana. Saunoimme, uimme(ainakin melkein xd), vietimme leffailtaa, valvoimme ja herkuttelimme sipseillä. Kaiken kaikkiaan katsoimme kolme elokuvaa osa tuttuja osa uusia. Pitkälle valvomisen seurauksena aamupalakin venähti myöhään aamupäivään.
 Uusimman demin ansiosta mietin rakkautta ja ystävyyttä vielä tähän loppuun. Vaikka yleensä rakkaudesta puhutaan kun poika-/tyttöystävän kanssa seurustellaan, niin haluaisin muistuttaa kaikkia kiittämään myös ystäviään ystävyydestä. Siksipä haluan sanoa rakastavani myös kavereitani ihan tolkuttomasti. Olette osa tukijalkaani johon voin tukeutua perheeni lisäksi, joten eihän anneta pienten riitojen kaataa monien vuosien ystävyyssuhteita!♥

















































♥:Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti