perjantai 18. joulukuuta 2015

Enjoy yourself and vacation!





Enjoy yourself and vacation!




























Ei vitsi, että oon onnellinen kaikesta! Vähän vielä väsyttää eilisen lukiomme puurojuhlamme vuoksi. Oli muuten todella mahtava tuo meidän lukion puurojuhla. Arvostan todella suuresti niitä ihmisiä, jotka ovat esiintymislavalla kuin kotonaan. Ei ole mitään hienompaa kuin taito osata laulaa tai näytellä, vaikka kaikkihan me siihen pystymme kunhan vain harjoittelemme. Nostan esille puurojuhlasta meidän poikkitaiteellisen musikaalin. Oli muuten paras tähän mennessä olleista vaikka näinkin vain alun ja lopun!!♥ Pakko kyllä käydä vielä varmaan katsomassa uudestaan se sitten joulun jälkeen. Puurojuhlassa todella hienoa oli myös se miten meidän lukiosta löytyy noin taitavia laulajia ja siis ihan pojistakin!! Kyllä kaikki versiot olivat melkeimpä parempia tulkintoja biiseistä kuin alkuperäiset. Haluan todellakin kiittää kaikkia puurojuhlan ohjelman keksijöitä se oli kerrassaan mahtava!
Nyt sitten lomalla, ilman kirjoja joita lukea. Höh. Vannoin kaverilleni lukiessani johonkin kokeeseen tuossa koeviikolla, että joululomalla en sitten lue yhtään mitään, mutta ei tuo ei sovi minulle ollenkaan. Olen ihminen jolla täytyy aina olla tekemistä ja nyt tosiaankin pääsen taas toteuttamaan kaikkea mistä olen haaveillut jo kauan tämän kuukauden aikana. Lomasta puheenollen, toisaalta ihan hyviä nämä pakolliset lomat olisin muuten joku eristäytynyt biologian kirjaa lukeva mytty jossain tuolilla ☻ Nojaa ei nyt ihan nuinkaan. 







Tänä aamuna minut onnelliseksi teki:




  • Kun tajusin, että nyt pääsen leipomaan pipareita ja tekemään sen piparitaikinan (ette tiedäkään kuinka kauan olen venaillut tätä ja kuinka suuri piparkakku taikinan rakastaja olen!☺)

  • Kun kaikki muut ovat töissä ja minulla on mahtava tilaisuus nukkua täydellisessä hiljaisuudessa!

  • Tajuan loman todella alkaneen♥

  • Aamukahvin juominen ilman mitään kiirettä mihinkään, joululaulujen ja blogin kirjoittaminen samalla kun syön myöhäistä aamupalaa.

  • Vanhojen kuvien katseleminen ja nauraminen itselleen ovat joskus ihan paikallaan! 

  • Se kun on aikaa katsoa ja ihailla jouluvaloja♥ (se hyvä puoli on tässä kun ei ole lunta, että on vähän hämärää jolloin valotki näyttävät upeammilta)

  • Tajuan,että en ole vielä tehnyt joulusiivousta ja minulla on koko päivä aikaa tehdä se ilmaan mitään aikatauluja 

  • Vuosikatsaus ja kaikki ihanat muistot♥ Miten ihminen voikin olla niin onnellinen kaikista muista ihmisistä joita on ympärilleen saanut. Rakkaat toverit onneksi olen tutustunut teihin ja muutamaan uuteen kasvoonkin tänä vuonna. Olette parhaita ja juuri te teette päivistäni niitä onnellisimpia. Onneksi olette olemassa♥

  • Joululahjat! Pääsin eilen antamaan vuoden ekat lahjat ja se tunne kun saa antaa kerrankin jotain toiselle ja osoittaa ,että hän on niin tärkeä ♥♥♥

  • Kun tiedät, että nyt on joululoma ja aikaa treenata entistä enemmän! ♥


















T: Jenni♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti