lauantai 21. heinäkuuta 2018

Future, i am ready


                     

   




HUOM! kirjoitin tämän postauksen viime viikon maanantaina kun silloin oli hyvää fiilistä blogi kirjoittamiselle, joten älkää ihmetelkö miksi tämä tuntuu vähän jo menneeltä joidenkin ajankohtien suhteen!





Moikka! Tällä hetkellä jännittävät eniten ne, ketkä ovat lähteneet inttiin tänään. Minun osaltani jännittäminen opiskelupaikan saamisen suhteen on ohitse, sillä en tullut valituksi tässä opiskelijavalinnassa. Toki tällainen tieto harmittaa, mutta se pitää vain käsitellä itsensä kanssa ennen kuin voi jatkaa eteenpäin. Noh sain kuitenkin toisen tiedon siitä, että minut on hyväksytty Kauhajoen evankeliseen KEO- opistoon personal trainerin koulutuslinjalle. Olen iloinen siitä, että pääsin sentään johonkin ja sain syksylle tekemistä, sillä en olisi tässä tilanteessa todellakaan halunnut jäädä paikoilleni ja tuleen makaamaan. Nyt odotan jännityksellä tulevaa. Toivon saavani opistolta eväitä omaan itsenäiseen elämään, itsekseen asumiseen ja ennen kaikkea koulutusta fysiologiasta ja anatomista, joiden parissa toivonmukaan painin jossain vaiheessa kun pääsen fyssariopintoihin asti. Pt:n opinnot tulevat olemaan vain välietappi tämän hetkisessä opiskeluelämässäni. Toivon, että nämä opinnot antaisivat paremmat mahdollisuudet siihen, kun menen seuraavan kerran fyssarin pääsykokeisiin.



Tällä hetkellä on vaikea ajatella muuta kuin töitä ja n. 5 viikon päässä häämöttävää Kreikan matkaa. Sen jälkeen palataankin sitten takaisin opiskelumuudiin ja kaivetaan kynät ja muistiinpanovälineet esille. Nyt kesällä olen panostanut paljon urheiluun. Liikunta on muodostunut suurimmaksi osaksi siitä ajasta mitä minulle jää käteen töiden jälkeen. Lauantaina olin töissä 8-14 ja sen jälkeen tulin hetkeksi kotiin syömään ja viideltä olinkin jo salilla. Salin jälkeen kävin saunassa ja sitten meninkin oikeastaan suoraan nukkumaan kun väsytti aikas paljon!:D Sunnuntai aamun rutiiniksi on jo muodostunut tässä kesällä se, että nukun myöhään, syön aamupalan rauhassa ja sen jälkeen lähden hyvillä fiiliksillä salille treenaamaan ja niin kävi tänäkin Sunnuntaina. Rakastan sitä kun saan nollata omat ajatukseni ja rentoutua töistä täysin "omassa maailmassani". Tämä on mahdollista kun isken kuulokkeet päähäni, kuuntelen hyvää musaa ja keskityn treenaamaan.


Tulevaisuudessa haluan auttaa ihmisiä löytämään liikumisen ilonsa ja työskennellä erilaisten ihmisten ja heidän tavotteidensa parissa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään keinoja löytämään aikaa kehonhuollolle, oikeanlaiselle syömiselle ja treenaamiselle. Haluan myös kokea ja elää erilaisten ihmisten elämäntapamuutosten mukana ja olla kannustava, mutta samalla myös vaativa ohjaaja. Eniten haluan olla ihmisten ja urheilun sekä hyvinvoinnin kanssa tekemisissä, se on eniten minua. Asiakaspalvelutyössäkin olen huomannut voimakkaan halun sisälläni, joka haluaa auttaa ihmisiä, jutella, hymyillä ja ennen kaikkea kokea olevansa avuksi. Tänään kuulin töissä ihanan kommentin, joka meni jotakuinkin näin: "Säilytä tuo asenne elämään, ihmisiin ja töihin, on ihana nähdä kuinka olet aina iloinen ja hymyilet asiakkaille!" Tämän sanoi yksi vanhempi mies, joka asioi viime vuonna marjamyyntipisteelläni ja , jonka kanssa juttelimme monet kerrat hyvinkin kauan ja monenlaisista aiheista. Elämästä ja asiakaspalvelutyöstä on usein vaikea löytää sellaisia ihmisiä, joita ei koskaan unohda, mutta nyt tiedän, että sellaisiakin ihmisiä on.



























♥:Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti