perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kesä pläänejä!







"Toisten ihmisten ilo on minun voimavarani oikeastaan joka asiassa elämässä."



"Huolla ja hoida ystävyyttä yhtä hyvin kuin omaa rakasta kehoasi!"





Mitä teidän lomaanne mahtaa kuulua? Mulle kuuluu just nyt todella super hyvää ja toivottavasti koette siellä ruudun toisella puolella samoin! Älkäämme uhratko kesälomaa masennukselle tai huonolle fiilikselle aina kannattaa tehdä jotain jotta loma olisi edes hiukkasen parempi. Ennen kaikkea tehkää lomasta oman näköisenne!
             Alkuviikko hurahti hitaasti kun maanantai ja tiistai matelivat aivan liikaa.. Keskiviikkona sitten olinkin jo iloisemmalla päällä kun lähdin Seinäjoelle metsästämään uusia lenkkareita. Sain mahtavan idiksen tiistai iltana jutellessani ääniviesteillä kaverini kanssa. Ehdotin, että poimimme äitini kanssa hänet mukaan Seinäjoen reissullemme ja niimpä sitä sitten mentiinkin jo astetta paremmalla porukalla! Olen todella iloinen siitä, että olen saanut lukiossakin jo ensimmäisen vuoden aikana enemmän rohkeutta tutustua uusiin ihmisiin ja sitä kautta olen kerännyt ympärilleni mitä mahtavimpia tovereita niin lukiolta kuin kesätöistäkin♥ Olette kaikki tärkeitä vaikka en ole teihin kaikkiin vielä niin syvällisesti tutustunut! 
            Oikeastaan tuntuu, että kaikki rohkeus tutustua ihmisiin lähti riparilta, jota en tosin unohda koskaan♥  Asenteeni on siis "Olen ystvällinen kaikille, myös vihaamilleni henkilöille", koska vihakaan ei ole ikuista. Kerran kokemani negatiivinen kokemus toisesta ihmisestä ei voi luoda vihasuhdetta keneenkään, minä en vain ainoastaan hengaile negatiivisten tyyppien kanssa that is simple! Uskon tulevani toimeen kaikkien ihmisten kanssa vaikka en jonkun kanssa hengailekkaan ja vaikka taustalla kummittelisi negatiivinen kokemus jostain tyypistä haluan silti pystyä toimimaan hänen kanssaan normaaleissa arjen kanssakäymisissä ilman turhaa piikittelyä tai "en pidä sinusta" katsetta. Olemmehan kaikki vain ihmisiä ja minusta meidän tulisi pitää yhtä vaikka emme kaikkien kanssa hengailisikaan!
           Poikkesin hieman aiheesta, mutta noniin siis Seinäjoella vietin keskiviikon kaverini ja äitini kanssa. Ensiksi tietenkin kolusimme kaikki urheilukaupat läpi. Kaverini tosin keskittyi puhelimeensa ja urheilumyyjiin.. eikun siis lenkkari jahtiin!☻ Kokeilin Niken, Adidaksen ja Asicsen lenkkareita. Asics:eista oli koot tosi vähissä ja niihin en senkään vuoksi päätynyt ja Adidaksen nyky malli ei sopinut omalle jalalle. Päädyin sitten testailemaan erilaisia Nikejä ja niistä sitten löytyi ne lopulliset lenkkarit, jotka ovat nyt onnellisella omistajallaan.




Tämän näköisestä kengästä on siis kyse.
 -Ja tosiaan jos joku kiinnostui kyseisistä kengistä niin ostin nämä Seinäjoen Intersportista ja hintaa oli 121 euroa normaalisti, mutta tarjouksessa 99.00e! Eli aika edulliset ja hinta-laatu suhteeltaan hyvät juoksuun tarkoitetut lenkkarit.

Mallin nimi on: Nike Air zoom PEGASUS 32













































Nike perhe sai lisäystä. Muistakaahan oikeasti panostaa hyviin kenkiin ja ei siis vain ulkonäön vuoksi vain ihan vaan sen takia että ne ovat hyvät jalkaan eikä tule sitten mitään vammoja. Itse ostin kengät sillä perusteella, että tsekkasin varsinkin nämä kolme asiaa:

1. Koko on oikea
2. Ei liian vähän tilaa/ tai liian paljon tilaa jalalle kengässä
3. Kysyin myyjältä kenkää sen perusteella mihin käyttötarkoitukseen se tulee

p.s nimimerkillä kokemusta on!!


Kengät hankittu, sitten matka jatkui vaate ostoksille Seinäjoen kauppakeskuksiin. Kiertelimme kaverini kanssa kauppoja ja ehdottelimme toisillemme sopivia vaatteita. Mikään ei ole niin ihanaa kuin se kun toinen osaa ehdottaa jotain sinulle oikeasti sopivaa vaatetta jota et itse välttämättä edes huomaa kaupassa. Kaverini löysi vaikka mitä ihanaa ja hänelle hyvin sopivaa vaatetta. Erityisesti hameet olivat hänen ostoskassiensa sisältöinä. Itselleni matkaan tarttui kaksi harmaata perus toppia Cubuksesta ja hintaa niillä ei ollut yhteensä kuin n.10e ja lisäksi ostin H&M:stä mustat urheilushortsit sekä ihanan yöpuku setin!! Urheilu shortsit olivat n.10e ja yöpukusetti 15e.






















Selätimme nälän käymällä syömässä ja sitten lisää shoppailua. Kävimme lopuksi vielä cittarissa jonka jälkeen paluu kotiin. Oli mahtavaa viettää aikaa kaverin kanssa. Naurahdin kun tajusin, että tällä viikolla olen tavannut tätä kyseistä kaveria kolmena päivänä putkeen. Muistaakseni kaverini jotain tokaisikin läpällä whats appin puolella, että "Etkö sä nyt kyllästy muhun kun nähään koko ajan" tai jtn tälläistä se oli!☺ En tosiaan en kyllästy, ihanaahan se vaan on huoltaa ystävyyttä kuin omaa kehoaan. No mutta what next? (tästä tosiaan tulee hieman edellisiä postauksia pidempi ja monisanaisempi mutta ajattelen, että kestätte sen)








Pääni pursuaa ideoita ja monta juttua on jo kehitteillä näin tänne blogin puolellekkin ihan vain omaksi ilokseni ja kesänkin kunniaksi. Tosiaan kuten mainitsinkin jo, että tapasin kaveriani tällä viikolla oikein olan takaa niin Torstaina eli siis eilen meillä alkoi käytännössä kesätyöt. Aamu alkoi paloasemalla paloturvallisuus juttujen harjoittelulla.Paloasemalta siirryimme leiripaikalle ja laitoimme siellä paikat kuntoon maanantaita varten. Meitä leirinohjaajia on yhteensä 5kpl elikkäs 2 seurakunnalta ja 3 kaupungilta.


       Olen iloinen siitä, että viime kesätyöpaikasta saamani kaveri on nyt tänänkin kesänä viihdyttämässä minua hauskoilla jutuillaan, myös tämän vuoden kesätyöpaikassamme. Elikkäs lastenleirit kyseessä tänä vuonna. Itse tykkään lapsista ja erityisesti minua kiinnostaa ohjaaminen ja porukan vetäminen. Tämä ehkä osittain viittaa jo tulevaan. Haluaisin opettajaksi ja sen lisäksi PT olisi kova sana!! Joten eiköhän kahlata kohti unelmia mitä ikinä ne sitten ovatkaan. Ensi viikon olen siis töissä ja ensin Ma-Ke on 3-6lk leiri ja sen perään To-Pe 1-2lk leiri. Työtehtävämme ovat monipuoliset ja lasten perään katsomista riittää varmasti. Mielestäni sopiva vastuu on työssämme plussaa. Uskon myös, että 
tälläisestä työpaikasta on hyötyä myös jatkossa.
















     Tänään haimme kaupasta kioski namut, suunnittelimme/toteutimme ohjelma julisteet, mietimme iltaohjelmia, teimme läjäpäin askartelu malleja, pussitimme karkkeja ja mm. teimme omat leirin ohjaaja paidat jotka toimivat malleina myös lapsille. Olen tyytyväinen päivän tulokseen ja saimme paljon aikaan. Maanantai aamullekkin riittää kyllä hommia ja sitten onkin jo aika varsinaisten töiden. Kesätyöplääneistä ei tällä kertaa tämän enempää. Kirjoittelen luultavasti leirien jälkeen lisää jos keksin jotain mielenkiintoista kerrottavaa.





















Tämä päivä on kaikin puolin mennyt äkkiä nyt blogia kirjoitellessa ja sitä ennen sämpylöitä leipoessa. Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa silloin kun ei ole kiire tekemään mitään kolmatta hommaa, rästityötä tai muuten vaan aikataulu on rajattu. Leivon aina kun voin lomalla. Haluan nähdä ne iloiset ilmeet kun olen herännyt 6 tekemään omaa aamutreeniä ja kun sen jälkeen olen leiponut muulle perheelle vaikkapa tuoretta leipää n. kello 9:säksi aamupala pöytään. Toisten ihmisten ilo on minun voimavarani oikeastaan joka asiassa elämässä. Pyrin samaan ja haluan, että omalla hymylläni voin parantaa jonkun toisen päivää! Jopa se, että saan hyvän numeron kokeesta voi ilahduttaa opettajaa, että joku edes kuunteli mitä hän opetti ja haluan kunnioittaa heidän työtään ja näyttää, että myös he ovat tärkeitä. Näillä pienillä arjen teoilla tahdon luoda ja levittää positiivisuutta ympärille♥






             Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisllä ja muista myös, että kiukuttelu ja huonot päivät kuuluvat meidän kaikkien elämään!☻♥            








Vinkki,Vinkki,Vinkki!!
Hyvä kesäbiisi:

https://www.youtube.com/watch?v=kkx-7fsiWgg


















































♥:Jenni





    



2 kommenttia: