keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kesäkuu kuvina♥








Moikka kaikille! Nyt ajattelin laittaa tänne kuvia mun snäp chatista ja muutenkin kesäkuun ajalta ja fiilisetellä lomaa ja kesää♥ Ajattelin pysyä vähäpuiheisena ja antaa kuvien kertoa, mutta vähän kuulumisiani halusin kuitenkin heittää tähän alkuun. 



































Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalan kaikessa rauhassa terassilla johon aurinko porotti pilevettömältä taivaalta♥ Eilen aloittamani kirja jäi harmillisesti 0:56 vielä vähän kesken, kun tuohon aikaan alkoi  tosiaan  jo hieman väsyttämään. Jätin kuitenkin herkuttelua tämän kirjan parissa vielä seuraavalle päivälle loppuratkaisun verran. Ja se kannatti! Luettuani kirjan loppuun, syötyäni tekemäni leivät ja juotuani kahvit lähdin samantien pihalle. Juostessa hiki virtasi ja kuulokkeista kuului ihanaa musiikkia. Yksi asia, jota rakastan kesässä on ne lenkit joiden jälkeen näyttää suihkussa käyneeltä, kun on niin hiki. En suinkaan pelkää hikoilua päinvastoin pidän siitä ja lenkistä helteellä. Kuvittelin ottavani lenkin jälkeen aurinkoa ja syöväni pihalla ruokaa, mutta aurinko peittyi hyvin pian suuren pilven taakse. Jaahas se siitä sitten. No nyt siellä pihalla sitten taas näyttääkin paistavan kun väistyin tänne sisälle kirjoittelemaan. Jotenkin minusta alkaa tuntua, että minussa on, joku voima, joka karkoittaa auringon heti kun astun pihalle...




Mitä te muuten luette kesäisin? Itse olen hurahtanut täysin kirjoihin (ja erityisesti Nora Robertsin kirjoihin) nyt lomalla ja hyviä kirja ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan ☺♥












ja nyt niihin snäp chatin/järkkärin kesäkuun kuviin!!










1. Ihka ensimmäinen puolikas selfie uudella Honor 7 puhelimella. 2. Snäp chatin filtterien testailua. 3. Seinäjoen shoppailu reissun löytö♥ Mitä ihanin yöpaita ja niin osuva☺. 4. Uudet lenkkarit♥♥♥ Pelkkää lovee ja siis Seinäjoen reissulta nämäkin.









1. Kuva kesätöistä joissa olin siis Iran ja kahden muun tyypin kanssa. 2. Selfietä silloin kun muistan käyneeni lenkillä ja olleeni todella iloinen♥ 3. Päivä jolloin oli kesätöiden välipäivä ja olin Iralla yötä. 4. Uusi puhelimeni(jonka tosin ostin jo ennen kesäkuuta)






1. (Nämä kaikki tämän kollaasin kuvat ovat Arpaisilta) Kuva kun ollaan ajelemassa kotiin. 2. Kuva, kun olimme kiertäneet Kalevin kiekan. 3. Mahtavat tauko kahvit♥♥.4. Kuva ihanasta purosta, joka virtasi tauko paikan lähellä.









1. Juhannusviikon Sunnuntain hellepäivän jälkeen salilla treenailemassa. 2. Iran luona yötä ja kasvojenvaihtoa Snäp chatin filtterillä. 3. Itse tehtyjä sämpylöitä aivan alku kesästä♥☻.4. Iran kanssa kuvailemassa♥








1. Kun olin tullut salilta ja suihkusta olin varsin iloinen. 2. Tämän aamun aamukahvi♥.3. Eilinen, kun luin hyvää kirjaa ja otin rennosti. 4. Kun lähdin lenkille niin nappasin ennen sitä kivan selfien.











         Oikein rentouttavaa ja iloista loppuviikkoa toverit!


















































































































































♥:Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti