perjantai 17. kesäkuuta 2016

Leirielämää






"Ota kädestä kiinni, tule kanssani rantaan, vien sinut katsomaan. Kuinka aurinko laskee puiden taakse, ja saa taivaan punertamaan."





















 Moikka!

Pitkästä aikaa koneen äärellä päivittelemässä blogia. Viikko hurahti äkkiä lapsosten kanssa lastenleireillä. Maanantaina saavuin klo. 9:30 leiripaikalle, kuten oltiin sovittu työporukan kanssa. Olin innoissani tulevasta työviikosta ja siitä, että on jotakin tekemistä. Ensin käyntiin pyörähti 3-6lk leiri. Heti alkuun haluan mainita, että meillä oli ihan huippu työporukka molempien leirien ajan. Oli ihanaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin jälleen♥ Sanokaa EI ennakkoluuloille! Tiesin muista ohjaajista ennestään yhden, joka onkin tullut tutuksi edellisestä kesätyöstäni, mutta kahteen uuteen ihmiseen tutustuin siis. Tiesin heidät etukäteen nimeltä ja jonkun verran muuta, mutta en persoonaa, joka onkin se tärkein♥ Meillä oli tosiaan huippu hauska porukka ja meitä ohjaajia oli 4kpl. Leiri oli ikimuistoinen ja viikko meni todella nopeasti.

Leiriin mahtui melontaa, kanootilla kaatumista, vaatteet päällä uintia, simona hyttysiä & mäkäräisiä, riemun kiljahduksia, itkua, iloa, naurua, taputtamista, jäätelöä, aurinkoa, vesisadetta, hermojen menetystä, hiljaisuutta, melua, bändi & musiikkia, sketsejä, askartelua, valvomista, väsymystä, riehumista, herkkuja, ulkoilua, uintia, saunomista ja ennen kaikkea roppakaupalla uusia kokemuksia♥
 Pikakelauksella jos käyn leirit läpi tässä teille niin Ma-Ke sisältyi: perinneleikkejä, melontaa, bingoa, strategoa, iltaohjelmia, tutustumista, askartelua, paidan tekoa, suunnistusta yms. Ja toiseen pienempien 1-2lk leiriin To-Pe sisältyi osittain samojakin juttuja :)



























Keskiviikkona työt loppuivat iltapäivällä ja sovin Iran kanssa, että jään hänen luokseen yöksi, koska ei ollut järkeä lähteä yhdeksi yöksi kotiinkaan. Vietettiin laatu aikaa Iran kanssa ja haettiin kaupasta hyvät herkut, joista "nautittiin" sitten rantapuistossa. Tosiaan nauttiminen oli kaukana. Ajateltiin aluksi leiripaikalla, että keskustassa ei taatusti voi olla yhtä paljoa hyttysiä/mäkäräisiä, mutta oltiin todella väärässä tässä asiassa. Hetken siinä rantapuistossa istuttuamme saimme lähemmäs 20 kaveria jalkoihin ja käsiin ja samantien päätimmekin siitä sitten häipyä ja vaihtaa tätä piknik paikkaa jonnekkin muualle. Noh Suomen kesä kyllähän kaikki sen tietää liikaa ötököitä ja sää niin monipuolinen ettei ainakaan pääse kyllästymään. En voi kuin naurahtaa katsoessani nilkassani kiertävää hyttysenpisto nilkkakorua.



























































                             P.s Nyt olen ihan kamalan väsynyt leirielämän vuoksi ja suuntaan suihkun kautta kohti sänkyä. Onnea on kun näkee lasten ilon ja riemun ja saa toimia mallina heille♥ Ihanaa loman jatkoa kaikille! (Huom. KAIKKI kuvat otin Honor 7 puhelimellani ja mielestäni laatu oli ihan hyvä jopa isommallakin ruudulla)













































































♥:Jenni

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihania kuvia meistä ja oli kyllä hauskaa olla leirillä!:D


    www.irannna.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Joo kuvat onnistu ihmeen hyvin ja jep oli kiva leireillä! :)

    VastaaPoista